Košarica 0

NA SVAKOM KORAKU

Flaška je boca za vodu za aktivan životni stil. Svjesni da se staklo može razbiti, napravili smo Flašku od čvrstog stakla. U kombinaciji sa zaštitnom navlakom, Flaška je izuzetno otporna na padove i udarce.*


Širok izbor modela sa navlakama različitih boja i tekstura, u tri dostupna volumena: 0,3l,   0,5l,   0,75l, osigurava da svako pronađe idealnu Flašku za sebe. Na taj način ćete je upotrebljavati redovno i sa veseljem. Šareni uzorci će vas stalno podsjećati na konzumiranje vode, a odgovarajući volumen boce obezbijedit će vašem organizmu kontinuiranu hidrataciju, a samim tim i savršeno funkcionisanje tokom čitavog dana.


Flaška nam također pomaže uštediti novac. Voda sa česme je 250 – 1000 puta jeftinija od flaširane vode. Zbog toga je konzumirajmo gdje god je moguće.

*Flaška nije neuništiva, ali će „preživjeti“ veliku većinu svakodnevnih nezgoda. Flaška volumena 0,3l, osjetljivija je na udarce i padove, jer je zbog svoje veličine izrađena od tanjeg stakla, u poređenju sa Flaškom volumena 0,5l i 0,75l.