Košarica 0

IZABERI SVOJU FLAŠKU

1. Veličina:

0,3 l: Jako praktična, ali i brzo prazna. Pogodna je prvenstveno za one koji vole praktičnost, za djecu i žene s malim torbama :)

0,5 l: Univerzalna – najbolji omjer volumena i upotrebljivosti. Izrađena od čvrstog stakla koje lakše podnosi eventualne padove, pa je zbog toga pogodna i za djecu.

0,75 l: Osigurava dovoljnu količinu vode za sve dnevne aktivnosti (posao, kuća, sport, rekreacija, auto...). Također je izrađena od čvrstog stakla.

1 l: Vrč Vodan volumena 1 l namijenjen je stolnoj upotrebi i zadovoljava sve one koji na poslu i kod kuće piju puno vode.


2. Zaštitna navlaka:

Flaške iz skupine modela Design, Authentic, Lady i Crystal obučene su u kvalitetnu zaštitnu navlaku od neoprena koja bocu štiti od razbijanja, a vodu od temperaturnih promjena. Flaške Neo Design su šarene i s uzorkom devet različitih dizajna među kojima će svako naći pravi za sebe, a Flaške Authentic jednostavne i minimalističke, popularne prvenstveno kod muške populacije. Skupine modela Lady i Crystal opremljene su kristalima Swarovski Elements – prva u obliku profinjenih detalja, a druga kristalima Swarovski kojima su kreirani čitavi uzorci. 

Šarene zaštitne navlake Flaške Grip izrađene su od silikona. Dostupne su u tri boje. Kako samo ime govori, prianjanje i osjećaj u ruci su odlični. 

Flaške iz kolekcije Natural imaju, u skladu sa svojim imenom, zaštitnu navlaku izrađenu od prirodnog materijala. Kod Flaške Cork ona je izrađena od pluta. Navlaku ručno izrađuje španski zanatlija Miguel Pacheco. Zaštitna navlaka Flaške Organic izrađena je od certificiranog organski uzgojenog pamuka. 

Flaška Classic ima zaštitnu navlaku izrađenu od pamuka. Voda je na taj način zaštićena od svjetlosti i temperaturnih promjena.

3. Boja i dizajn:

Ljudi imaju različite ukuse: 21 model brine o tome da svako nađe pravu kombinaciju boja. Većinom jarke boje brinu o tome da pazite na Flašku i stalno vas upozoravaju na ispijanje dovoljnih količina vode.

4. Personalizacija:

Flašku možemo personalizirati ispisom imena na zaštitnu navlaku od neoprena. Na neopren ispisujemo i logotip kompanije ili poseban dizajn, zbog čega je Flaška odličan odabir za poslovne poklone. Ime također možemo ugravirati na čep.