Košarica 0

IZABERI SVOJU FLAŠKU

1. Veličina:
0,3l: Jako praktična, ali i brzo prazna. Pogodna je prvenstveno za one koji vole praktičnost, za djecu i žene s malim torbama :)

0,5l: Univerzalna – najbolji omjer volumena i upotrebljivosti. Izrađena od čvrstog stakla koje lakše podnosi eventualne padove, pa je zbog toga pogodna i za djecu.

0,75l: Osigurava dovoljnu količinu vode za sve dnevne aktivnosti (posao, kuća, sport, rekreacija, auto...). Također je izrađena od čvrstog stakla.

1l: Vrč Vodan volumena 1l namijenjen je stolnoj upotrebi i zadovoljava sve one koji na poslu i kod kuće piju puno vode.  Idealan je da se nađe pri ruci prilikom poslovnog sastanka, ali i u kući za vrijeme ručka ili večere sa porodicom i prijateljima.


2. Zaštitna navlaka:
Flaške iz kolekcija Spiritual i Neo Design obučene su u kvalitetnu zaštitnu navlaku od neoprena koja bocu štiti od razbijanja, a vodu od temperaturnih promjena. Među raznobojnim navlakama sa uzorcima različitog dizajna svako će naći pravi za sebe.

Flaške Neo Authentic, također obučene u neoprensku zaštitnu navlaku su jednostavne i minimalističke, popularne prvenstveno kod muške populacije.

Jednobojne zaštitne navlake Flaške Grip izrađene su od silikona. Dostupne su u dvije boje (plava i ljubičasta).

Flaške iz kolekcije Natural imaju, u skladu sa svojim imenom, zaštitnu navlaku izrađenu od prirodnog materijala (pluto).

Kolekcije Jeans i Soft noviteti su u asortimanu kada je riječ o materijalu zaštitne navlake. Za izradu navlaka korišten je materijal denim (jeans) i pamučni velur. Ovi modeli vrlo su neobični i upadljivi.


3. Boja i dizajn:
Ljudi imaju različite ukuse: preko 20 modela brine o tome da svako nađe pravu kombinaciju boja. Većinom jarke boje brinu o tome da pazite na Flašku i stalno vas upozoravaju na ispijanje dovoljne količine vode.


4. Personalizacija:
Flašku možemo personalizirati štampanjem ličnog imena na zaštitnu navlaku od neoprena. Na neopren štampamo i logotip kompanije ili poseban dizajn, zbog čega je Flaška odličan odabir za poslovne poklone.