Košarica 0

Staklo je materijal koji se polako vraća u našu svakodnevicu. Ponovo smo svjesni njegovih prednosti na području zdravlja i okoline. Staklo, naime, u piće i hranu ne izlučuje nikakve štetne tvari i ne ispušta neugodan miris i okus. Zbog toga je ambalaža za kozmetiku, vino, kvalitetno ulje, dodatke prehrani i lijekove najčešće staklena. S perspektive zaštite okoline, staklo je optimalan odabir zbog velikog udjela recikliranja ovog materijala u proizvode jednakovrijednog kvaliteta.

Boca za vodu Flaška izrađena je od čvrstog stakla koje je izuzetno otporno na padove i udarce i preživjet će većinu svakodnevnih nezgoda.

Boce se izrađuju u staklanama u Firenci, Italija. Atraktivan dizajn kod boca dimenzija 0,5 i 0,75l nadogradili smo velikom otporonošću na razbijanje, dok su boce dimenzije 0,3l nešto osjetljivije na padove. Tako ćete Flašku moći dugo i aktivno upotrebljavati. Zaštitna navlaka od različitih materijala doprinosi tome da boca podnosi puno više od obične nespretnosti, zbog toga će Flaška postati vaš svakodnevni pratilac. 

Staklo je naš logičan odabir materijala za bocu za vodu – ne ugrožava vaše zdravlje, pomaže očuvati okoliš i omogućuje vam aktivan životni stil. Zbog toga je Flaška staklena!